Enc IT d.o.o

Škabrnjska 9, Zagreb

tel: +385 91 201 8385
 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trebate li pomoć?

OS Instalacija

PC Servis

Projektiranje i integracija

poslovnih sustava

WEB dizajn i održavanje

Iskoristite tehnologiju za Vaš poslovni uspjeh

Povećati uspjeh i maksimizirajte profit svoje male ili srednje kompanije primjenom adekvatne tehnologije koja zadovoljava vaše sadašnje i buduće IT potrebe putem naše konzultantske tvrtke.

Tko smo?

Enc IT je poduzeće sa više od 15 godina iskustva. Dajemo najkvalitetniju IT uslugu bez obzira na veličinu Vaše tvrtke i djelatnosti kojima se bavite. Vaš posao treba imati pristup istim tehnološkim alatima koje koriste najuspješnije tvrtke u Vašem segmentu tržišta.

Operativni sustavi

Operativni sustavi upravljaju hardwerom i pomoću njih se izvršavaju Vaše poslovne aplikacije. Mi Vam možemo pomoći u odabiru najboljih rješenja kako bismo zadovoljili Vaše poslovne potrebe i zahtjeve.

  • Server operacijski sustavi su dizajnirani da pružaju usluge na druga računala i mrežne uređaje u vašem poslovanju.
  • Desktop operativni sustavi su dizajnirani za pokretanje aplikacije za krajnje korisnike.

Pružamo usluge instalacije, konfiguracije i sistemskog održavanja Vaših servera bilo da rade na Windows ili Linux operativnim sistemima.

IT sigurnost

IT sigurnost je glavni termin za logičke zaštitne slojeve koji štite vaše IT okruženje od unutarnjih i vanjskih prijetnji. Imamo sva potrebna iskustva za izradu i provođenje informacijskog sigurnosnog plana za zaštitu vaše tvrtke, intelektualne i financijske imovine.

  • Pravilnici o sigurnosti su pisana pravila koja su stvorena za usmjeravanje ponašanja vašeg osoblja prilikom korištenja Vašeg IT okruženja. Posjedujemo veliko znanje i iskustvo o tome kako izraditi najbolju politiku kako bi zaštitili Vaš posao bez ometanja produktivnosti.
  • Cilj rizika procjene koji radimo je da ocijenimo i identificiramo sve potencijalne rizike.
  • Planiranje čvrste linije obrane je sveobuhvatan plan kojim će naša konzultantska tvrtka prilagoditi i zaštititi Vaše poslovne resurse. Imamo dugogodišnje iskustvo u planiranju zaštite IT okruženja.

Analiziramo i nadograđujemo sigurnost Vaših računala, vršimo sigurnosne nadogradnje i konfiguracije u cilju zaštite Vaših podataka.

Servis Vaše računalne opreme

 Prema potrebi vršimo usluge održavanja i servisiranja Vaše računalne opreme. Preinstalaciju operativnih sustava, backup podataka i nadogradnju hardware-a.

Ukoliko želite da Vaša računala rade brže, bolje i pouzdanije, obratite nam se sa povjerenjem. Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i dugogodišnje iskustvo u servisiranju i nadogradnji računala.