Enc IT d.o.o

Škabrnjska 9, Zagreb

tel: +385 91 201 8385
 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trebate li pomoć?

OS Instalacija

PC Servis

Projektiranje i integracija

poslovnih sustava

WEB dizajn i održavanje

Kao vlasnik malog ili srednjeg poduzeća u poslovanju trebate koristiti različite IT alate od raznih proizvođača. Kada sve tehnologije rade zajedno cijeli sustav radi bez problema. Ali kad se dogodi da neka komponenta sustava prestane vršiti svoju funkciju, to može utjecati na cijelo IT okruženje. Zato je najbolje poduzećima ponuditi INTEGRIRANO POSLOVNO RJEŠENJE.

Stručnjaci našeg IT podužeća provode mnogo vremena istražujući, koordinirajući i testirajući najnovije informacijske alate, tako da vaše IT okruženje može raditi kvalitetno i da se možete na najbolji način usredotočiti na Vašu osnovnu djelatnost.

Možemo Vam ponuditi znanje, obuku i naše iskustvo za rad sa Vašom postojećom tehnologijom, kao i uvesti nove tehnološke komponente u vaš sustav.

Integrirana rješenja za vaš posao omogućavaju bolju iskoristivost poslovnih usluga koje su dostupne u Vašem okruženju a ne koristite ih.

Integrirano rješenje nudi Vam instaliranje, upravljanje i održavanje vašeg IT sustava, bez obzira na opremu koju imate.

Integrirana rješenja uključuju podršku u sljedećim područjima:

 • Zaštita e-pošte - sprečava neželjenu poštu, viruse i phishing prevare (krađom pristupa) i onda potencijalno dobivanjem pristupa u vaše IT okruženje.
 • E-mail arhiviranje - sigurno pohranjuje sve svoje poslovne e-mailove. Uz arhiviranje, ovlašteni korisnik može pregledavati i pretraživati ​​sve e-mailove cijelog poduzeća.
 • E-mail šifriranje - štiti osjetljive informacije od presretanja i krađe. Sa e-mail šifriranjem koje je instalirano na Vaš sustav sve vaše e-mail komunikacija će biti sigurna.

IZDRADA PROGRAMSKOG RJEŠENJA

Svaka tvrtka bez obzira na djelatnost ima razvijene vlastite poslovne procese. Upoznavanjem s poslovnim procesima ili primjenom postojećeg znanja o poslovanju razvija se rješenje koje u potpunosti zadovoljava potrebe korisnika. Razvijamo rješenja po mjeri klijenta, koja u sam proces razvoja IT rješenja izravno uključuju klijenta. Naglasak je na poznavanju poslovnih procesa, te individualnom pristupu izradi specijaliziranog informacijskog rješenja s naglaskom na BI integraciju.

Naša poslovna rješenja:

 • Fiskalne blagajne
 • Praćenje i planiranje proizvodnje
 • Veleprodaja
 • Maloprodaja
 • Skladišno poslovanje
 • Financijsko knjigovodstvo
 • Praćenje prodaje
 • CRM

Poslovna riješenja prilagođavaju se potrebama svakog klijenta.

Izrada WEB stranica

Trebate novu web stranicu? Redizajn postojeće? Niste ni sami sigurni što Vam treba, ali bi željeli čuti mišljenje stručnjaka za web? Slobodno nas kontaktirajte i zatražite neobvezujuću ponudu jer mi radimo web stranice koje će Vam dovesti klijente i povećati profit!

Što je CMS web stranica ili sistem? CMS sistemi ili aplikacije su programi prilagođeni potrebama korisnika za jednostavan i brz unos novih sadržaja putem administracijskog sučelja na web stranice.
Danas postoji velik broj CMS sistema koji zadovoljavaju uglavnom osnovnu funkciju samostalnog unošenja sadržaja od strane korisnika.
No to vam neće biti dovoljno ako stvarno želite da vam CMS web stranica bude dodatni generator profita.